Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Hënë, 06.04.2020 04:00

​E PREMTJA E BARDHË në ETC me zbritje deri në 50%

Prishtinë | 29/01/2020 15:52

Zgjedhje në shumë artikuj të nevojshëm me çmimet më të mira

E PREMTË, 31 JANAR nga ora 17:00 dhe të SHTUNËN gjatë gjithë ditës

E PREMTJA E BARDHE Super aktiviteti nga ETC në kohën e ndërrimit të sezoneve me ZBRITJE DERI 50 % dhe LIKUIDIME TOTALE SEZONALE në shumë artikuj.

Bazuar në çmimet fillestare të artikujve atëherë Zbritjet e Likuidimeve mund të jenë deri në 70% apo edhe më shumë.

Edhe këtë vit kjo ngjarje do të jetë e pabesueshme duke ofruar çmimet më të mira për konsumatorët e ETC.

Asnjëherë nuk është vonë për të blerë produktet e dëshiruara e aq më pak kur ato ofrohen me çmime të pabesueshme.

Stafi i ETC- së është përgatitur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë dhe zbavitëse.


DATAT KYÇE DHE ORGANIZIMI

31 JANAR  : nga ora 17:00 fillojnë të gjitha Ofertat e të PREMTËS SË BARDHË. Objekti mbetet i hapur deri në ora 00:00 .

1 SHKURT : Duke filluar në mëngjes nga ora 08:00 dhe gjatë gjithë ditës vazhdojnë të gjitha OFERTAT E PREMTJA E BARDHË deri në shpenzim të sasive.

ETC është e sigurt që konsumatorët do të gjejnë ÇMIME TË PABESUESHME duke plotësuar listën e artikujve të dëshiruar në ETC.

Duke pas parasysh fluksin e madh të konsumatorëve dhe problemeve eventuale që mund të shfaqen, Stafi i ETC- së është i vendosur në INFORMACION do të jetë në shërbimin tuaj.

Duke filluar nga data 28 JANAR  konsumatorët kanë mundësinë të shohin të gjitha Ofertat e PREMTËS SË BARDHË  me artikuj aksional pasi që si Likuidime mund të jenë edhe shumë artikuj të tjerë varësisht nga pika e ETC-së.

Ofertat mund t’i përcillni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online:  https://bit.ly/36xsmYH

Apo në Faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/ 

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

PRITJA E KONSUMATORËVE NGA ETC

Në hyrje të marketeve në INFORMACION mund t’i gjeni fletushkat e shtypura me aktivitetet e PREMTJA E BARDHË  që ju të keni më të lehtë përcaktimin për blerje.

Sipër apo afër pozicioneve do të gjeni Çmimet e shënuara të cilat mbajnë dizajnin me mbishkrime e të PREMTËS SË BARDHË .

OFERTAT JANË NË DISPOZICION DERI NË SHPENZIM TË SASIVE PRANDAJ DUHET TË NXITONI QË TË ARRINI BLERJEN TUAJ TË DËSHIRUAR.

ETC, ndihmon konsumatorët të kursejnë duke blerë më lirë.

Loading...

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress