Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Hënë, 06.04.2020 04:54

​GIZ përmes projekteve lehtëson arritjen e objektivave të ATK-së

Prishtinë | 29/01/2020 16:05

Drejtori i ATK-së Ilir Murtezaj me bashkëpunëtorë ka mbajtur sot takim me përfaqësuesit e projektit për Reforma në Financa Publike në Kosovë- GIZ, me qëllim të diskutimit të bashkëpunimit të deritanishëm, si dhe përcaktimin e aktiviteteve të përbashkëta për vitet në vijim.

Murtezaj tha se menaxhmenti i lartë i ATK-së çdoherë do të mbetet falënderues për përkrahjen e vazhdueshme nga GIZ, të cilët kanë dhënë mbështetjen e tyre të jashtëzakonshme në realizimin e projekteve të ndryshme, ku në masë të madhe kanë lehtësuar arritjen e objektivave të ATK-së.

Me thekës të veçantë u përmend mbështetja e marrë për projektin Zyra për Gjoba dhe Ndëshkime Administrative (ZGJONA).

Ajo çka u përcaktua si prioritet për këtë vit është zgjerimi i projektit ZGJONA II, si dhe përkrahja në ngritjen e kapaciteteve në fushën e menaxhimit të riskut, duke marr praktikat më të mira nga Administrata Tatimore e Bavarisë.

Në takim u diskutuan edhe aspektet tjera të përkrahjes që do të marrë ATK nga projekti Reforma në Financa Publike në Kosovë-GIZ.

Loading...
 
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress