Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 26.02.2020 05:50

Ketu publikohen komunikatat dhe njoftimet. Kosovapress nuk merr pergjegjesi per permbajtjen e tyre. Nese deshironi te publikoni, kontaktoni ne [email protected] apo ne nr. Tel. +377 (0) 45 723 045

​Bekim Jashari inspekton punimet në rrugën Syriganë-Pemishtë

Prishtinë | 05/07/2019 12:02

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari së bashku me drejtoreshën e Urbanizmit, Sanije Ahmeti më bashkëpunëtorë, kanë inspektuar fillimin e punimeve për realizimin e projektit kapital rrugor Syriganë –Pemishtë.

Në kuadër të këtij projekti janë 7069 metra shtrirje asfallti, që përfshihen segmentet rrugore në fshatrat Syriganë, Pemishtë, Qitak , Leçinë dhe Terrnovë.

Më poshtë postimi i kryetarit Jashari pas vizitës në terren:

 "Dje Açareva e Plluzhina, sot Syrigana, Pemishta, Qitaku, Leçina e Ternova

Projekti i radhës rrugor pas atij të Açarevës që lidhet me Plluzhinën, është ai i fshatrave të bashkësisë lokale të Runikut.

Më saktë, me 7,069 metra shtrirje asfalti me anë të këtij projekti, ku puna sapo ka filluar në rregullimin dhe modernizimin e infrastrukturës rrugore, përfshihen segmentet në fshatrat Syriganë, Pemishtë, Qitak, Leçinë dhe Ternovë.

Me stafin tim mbështetës jemi çdo ditë nëpër fshatra, kudo që kanë filluar punimet, për të parë ecurinë e realizimit të projekteve dhe për të bashkëbiseduar me banorët vendas, për t’iu kërkuar gjithashtu që edhe ata të jenë një lloj mbikëqyrësi i projekteve kapitale në dobi të tyre.

Nesër, informatat e projektit të radhës kapital".

Loading...

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress