Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Enjte, 17.06.2021 08:08

Ketu publikohen komunikatat dhe njoftimet. Kosovapress nuk merr pergjegjesi per permbajtjen e tyre. Nese deshironi te publikoni, kontaktoni ne [email protected] apo ne nr. Tel. +377 (0) 45 723 045

​Ka filluar riparimi i 27 objekteve shkollore në Malishevë

Prishtinë | 08/07/2019 16:19

Në kuadër të përgatitjeve së objekteve shkollore për vitin shkollor 2019-2020, këto ditë ka filluar rregullimi apo riparimi i 27 objekteve shkollore, përkatësisht 25 shkollave, një salle sporti dhe çerdhes publike për fëmijë.

Punimet në këto objekte i kanë inspektuar sot, kryetari , nënkryetari dhe drejtori i urbanizmit. 

Ata janë ndarë të kënaqur me punimet që aktualisht janë duke u zhvilluar në këto objekte shkollore dhe kanë kërkuar që të vazhdohet në këtë mënyrë dhe ndërhyrjet që bëhen të jenë cilësore dhe sipas standardeve.

“Ne jemi duke punuar në meremetimin e këtyre objekteve shkollore, me qëllim të eliminimit të defekteve dhe dëmtimeve që janë shkaktuar në këto objekte si pasojë e kohës, dhe që nxënësit të kenë ambient dhe kushte normale për mësimnxënie në vitin e ardhshëm shkollor”, tha kryetari Ragip Begaj, gjatë vizitave në realizuara në këto objekte shkollore./KosovaPress/Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress