Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Diel, 05.02.2023 04:53

Ketu publikohen komunikatat dhe njoftimet. Kosovapress nuk merr pergjegjesi per permbajtjen e tyre. Nese deshironi te publikoni, kontaktoni ne [email protected] apo ne nr. Tel. +377 (0) 45 723 045

​Lumezi-Butel diskutojnë për sundimin e ligjit

Prishtinë | 12/12/2019 14:07

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka informuar sot gjatë një takimi ambasadoren e Francës në Kosovë, Marie - Christine Butel, për punën dhe të arriturat e Prokurorit të Shtetit në luftimin e korrupsionit, krimin e organizuar, terrorizmin dhe sekuestrimin e pasurisë së fituar me anë të veprave penale.

Po ashtu, gjatë këtij takimi, kryeprokurori i Shtetit ka folur edhe për objektivat e institucionit që udhëheq, me qëllim të rritjes së efikasitetit në funksion të forcimit të sundimit të ligjit. 

Në anën tjetër, ambasadorja Butel ka vlerësuar punën e Prokurorit të Shtetit, duke ofruar mbështetjen e vendit që përfaqëson për ta ndihmuar sistemin prokurorial të Kosovës.

Të dy bashkëbiseduesit kanë çmuar bashkëpunimin e deritashëm ndërmjet institucionit të Prokurorit të Shtetit dhe Ambasadës së Francës në Kosovë, si dhe kanë theksuar nevojën e thellimit dhe avancimit të bashkëpunimit ndër-institucional edhe në të ardhmen.

Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress