Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Diel, 05.02.2023 05:06

Ketu publikohen komunikatat dhe njoftimet. Kosovapress nuk merr pergjegjesi per permbajtjen e tyre. Nese deshironi te publikoni, kontaktoni ne komunika[email protected] apo ne nr. Tel. +377 (0) 45 723 045

​Policia e Kosovës organizon sesion informues lidhur me pasojat e radikalizmit

Prishtinë | 28/10/2019 17:11

Policia e Kosovës, bazuar në strategjinë e Policimit në bashkësi dhe strategjinë për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit që shpie në terrorizëm si dhe planet vjetore të punës së PK-se, sot në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së në Kosovë, ka organizuar një sesion informues me studentët e këtij universiteti ku prezent ishin rreth 75 pjesëmarrës, profesorë dhe studentë.

Me këtë rast, lidhur me pasojat e radikalizmit dhe mundësia e parandalimit dhe ri-socializimi i të të kthyerve, para të pranishmëve prezantuan kolonel Gazmend Hoxha, drejtor i Divizionit për Siguri Publike në Kuadër të Policisë së Kosovës, si dhe Shkelzen Marevci prezantues dhe zyrtar i Komunës së Ferizajt.

Interesimi për këtë ligjëratë ishte mjaft i madh duke marr parasysh edhe pyetjet e parashtruara dhe debatet pas prezantimit të panelistëve. 

Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress