Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Martë, 21.03.2023 02:57

Ketu publikohen komunikatat dhe njoftimet. Kosovapress nuk merr pergjegjesi per permbajtjen e tyre. Nese deshironi te publikoni, kontaktoni ne [email protected] apo ne nr. Tel. +377 (0) 45 723 045

​Rruga e Radoniqit po riasfaltohet

Prishtinë | 18/09/2019 10:52

​Një ëndërr e kahmotshme dhe një nevojë imediate ka qenë riasfaltimi i rrugës që na dërgon në Liqenin e bukur të Radoniqit.

Një lehtësim i lëvizjes për banorët e fshatrave të asaj ane, por edhe për punëtorët e Stacionit të filtrave të KRU Gjakova që çdo ditë e përshkojnë këtë rrugë për të shkuar në punë.

Riasfaltimi i kësaj rruge ka filluar dhe ne si Kompani i gëzohemi shumë këtij fakti, pasiqë ka vite që është adresuar lutja për riasfaltimi e saj, pasiqë KRU Gjakova është pronare e kësaj rruge lokale e cila përdoret edhe nga banorët e fshatrave: Bec, Sopot, Janosh, Palabardh dhe Zhdrellë, për të cilët kjo është rrugë jetësore.

Rruga në fjalë është rrugë e ndërtuar dhe asfaltuar që nga viti 1985.

Dhe tani dëmtimi i rrugës është i nivelit të tillë që kërkon rehabilitim në tërë gjatësinë e rrugës L = 8+598.57m.

Projekti po financohet nga Ministria e Infrastrukturës,të cilët i falenderojmë në krye me Ministrin Pal Lekaj, dhe ne si Kompani  shpresojmë që shumë shpejtë të përfundohen punimet e këtij projekti madhor.

Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress