Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Martë, 21.03.2023 03:24

Ketu publikohen komunikatat dhe njoftimet. Kosovapress nuk merr pergjegjesi per permbajtjen e tyre. Nese deshironi te publikoni, kontaktoni ne [email protected] apo ne nr. Tel. +377 (0) 45 723 045

​"Selaam" jep donacion për personat me nevoja të veçanta në Ferizaj

Ferizaj | 09/09/2019 13:45

Si rezultat i bashkëpunimit mes Komunës së Ferizajt dhe Shoqatës së Personave me Nevoja të Veçanta "Hendifer" në Ferizaj, personat me nevoja të veçanta në Ferizaj arritën të përfitojnë donacion në pajisje e teknikë nga Gjermania në vlerë 25.000 euro.

122 karroca për invalidë, 12 biçikleta për invalidë dhe 6 shtretër donacion nga "Selaam" përmes Shoqatës së Personave me Nevoja të Veçanta "Hendifer" do të shpërndahen te qytetarët në nevojë në komunën e Ferizajt.

Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu me këtë rast, përveç asistencës së ofruar në transportin dhe procedurat tjera të pranimit të donacionit, ka siguruar edhe depon ku janë të vendosura këto pajisje.

Drejtuesit e "Hendifer" thanë se kjo ndihmë është më se e nevojshme për qindra qytetarë me nevoja të veçanta dhe se do të zgjidhë shumë kërkesa të komunitetit.

Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress