Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Hënë, 06.02.2023 03:27

Ketu publikohen komunikatat dhe njoftimet. Kosovapress nuk merr pergjegjesi per permbajtjen e tyre. Nese deshironi te publikoni, kontaktoni ne [email protected] apo ne nr. Tel. +377 (0) 45 723 045

​Yagcilar viziton pilot qendrën e shërbimeve për qytetarë në Prizren

Prizren | 19/09/2019 17:34

Ministri në detyrë i Administratës Publike, Mahir Yagcila dhe kryetari i komunës së Prizrenit Mytaher Haskuka, vizituan sot pilot qendrën e shërbimeve për qytetarë në këtë komunë.

Punimet për rregullimin e hapësirës dhe infrastrukturës në këtë qendër kanë filluar në muaj gusht dhe po vazhdojnë me një intensitet të lartë, më qëllim që të jetë sa më parë funksionale dhe në shërbim të qytetarëve.

Ministri Yagcilar tha se përmes kësaj qendre synohet që të ofrohen shërbime më të mira për qytetarët e regjionit të Prizrenit, ku do të ofrohen shërbimet të cilat ofrohen nga institucionet e nivelit qendror dhe lokal.

Veç kësaj, ministri Yagcilar pohoi se MAP-i do të vazhdojë krijimin e qendrave tjera dhe në disa komuna, për të përfshirë më pastaj të gjitha regjionet e Kosovës.

Agjencia e Shoqërisë së Informacionit dhe Departamenti i Inxhinieringut janë të përkushtuar që kjo qendër të plotësojë të gjitha kushtet e nevojshme infrastrukturore dhe qasje për ofrimin sa më të mirë të shërbimeve për qytetarët, duke mundësuar ofrimin e rrjetit shtetëror, ndërlidhjen e sistemeve dhe ofrimin e shërbimeve në mënyrë elektronike.

 

Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress