Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 22.02.2020 10:03

​Matoshi diskuton me banorët e Gornjasellës për planin rregullues të Prevallës

Prishtinë | 15/04/2019 20:28

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me ministrin e Zhvillimit Rajonal, Rasim Demiri dhe zyrtarw tw tjerw shtetwror, sot kanë takuar banorët e Gornjasellës, për të dëgjuar nga ta vërejtjet dhe sugjerimet për planin rregullues të Prevallës.

Siç njofton MMPH, ministri Matoshi gjatë këtij takimi i siguroi banorët që si ministër i MMPH-së do të ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme që  ky plan të  jetë  plotësisht në  shërbim të  ruajtjes dhe zhvillimit të  kësaj zone, si pjesë  e Parkut Nacional “Sharri”.    

“I mirëkuptoj shqetësimet e banorëve dhe pas një  vlerësimi të  hollësishëm të  punës së  bërë  deri  më  tani nga ekspertët e jashtëm dhe grupi punues i MMPH-së, do të  ndërmarrim hapat e nevojshëm, konformë legjislacionit në fuqi”, deklaroi ministri Matoshi.

Nga ana tjetër banorët falënderuan ministrin Matoshi për vizitën dhe kërkuan që të merren parasysh kërkesat dhe vërejtjet e tyre rreth planit rregullues të Prevallës.

Loading...
 

Shpërndaje


Artikuj të sponzorizuar

Më shumë nga KosovaPress