Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 03.03.2021 05:51

  ​Më 15 mars mbahen zgjedhjet për kryetar të Podujevës

  Prishtinë | 07/02/2020 10:04

  Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, e ka shpallur datën e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar në Komunën e Podujevës.

  Zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në Komunën e Podujevës, bazuar në vendimin e presidentit Thaçi, do të mbahen më 15 mars 2020. 

  Thaçi e ka udhëzuar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve që t’i ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme për organizimin dhe mbajtjen e zgjedhjeve për kryetar të Komunës së Podujevës, në përputhje me vendimin e tij dhe ligjin në fuqi.

  Po ashtu, kreu i shtetit ka kujtuar Komunës së Podujevës se nuk mund të marrë asnjë vendim në lidhje me shfrytëzimin dhe këmbimin e pronës së paluajtshme të komunës. 

  “Në vendimin e presidentit Thaçi thuhet se në pajtim me nenin 10 të Ligjit Nr. 06/L-092 për dhënien në shfrytëzim dhe këmbimin e pronës së paluajtshme të Komunës (GZ, Nr. 10, 03 prill 2019), Kuvendi i Komunës dhe ekzekutivi i Komunës së Podujevës nuk mund të marrë asnjë vendim lidhur me dhënien në shfrytëzim dhe këmbimin e pronës së paluajtshme të komunës nga dita e shpalljes së zgjedhjeve të jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës”, përfundon komunikata.

  Loading...
   
   

  Shpërndaje


  Artikuj të sponzorizuar

  Më shumë nga KosovaPress