Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 02.12.2020 01:04

Bashkëpunimi Kosovë-Gjermani në fushën e shëndetësisë (Drejtpërdrejt)

Gjatë kësaj konference do të njoftohet rreth zhvillimeve të fundit në procesin konkret të bashkëpunimin në mes të Kosovës dhe Gjermanisë në fushën e shëndetësisë, respektivisht në fuqizimin e Fondit të Sigurimit Shëndetësor

Ngjarjet live në të kaluarën