Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 26.02.2020 02:26

Ceremonia e dorëzimit dhe hapjes së ofertave-shitja përmes likuidimit 45c

Agjencia Kosovare e Privatizimit po mban ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve përmes Likuidimit nr.45.

Pranimi i ofertave po bëhet duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 12:00 në “Sallën e konferencave – Hoteli Grand”, në Prishtinë.

Ndërsa hapja e ofertave do të filloj në orën 12:30.

Ngjarjet live në të kaluarën