Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Hënë, 25.05.2020 12:14

Dorëzohen të tjera padi ndaj serbëve që kryen krime në Gjakovë

Zyra për mbledhjen dhe dokumentimin e dokumenteve të krimeve të luftës në Komunën e Gjakovës dorëzon kontingjentin e 12 të padive ndaj serbëve që kryen krime.

Ngjarjet live në të kaluarën