Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 03.03.2021 08:56

Drejtpërdrejt nga konferenca e nëntë gjyqësore

Këshilli Gjyqësor i Kosovës po mban konferencën e nëntë gjyqësore e cila mbështetet nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Misioni në Kosovë.

Në këtë konferencë do të marrin pjesë tërë struktura e sistemit të drejtësisë në Kosovës për të diskutuar temën: “Të arriturat dhe sfidat e sistemit gjyqësor gjatë vitit 2019”.

Ngjarjet live në të kaluarën