Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Enjte, 28.05.2020 06:36

Drejtpërdrejt nga konferenca për promovimin e turizmit kulturor në Prishtinë

Ambasada Franceze dhe EUNIC Cluster Prishtina, në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, organizojnë konferencën “Promovimi i turizmit kulturor në Prishtinë”.

Ngjarjet live në të kaluarën