Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 08.04.2020 08:48

Drejtpërdrejt nga konferenca “Sporti dhe media”

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) dhe Shoqata e Gazetarëve Sportivë të Kosovës organizojnë edicionin e tretë të konferencës “Sporti dhe media”.

Ngjarjet live në të kaluarën