Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Enjte, 06.08.2020 12:24

Drejtpërdrejt nga prezantimi i AMA Kopsht

Kopshti AMA, është i specializuar në përkujdesjen e fëmijëve të moshave prei 9 muaj deri në 6 vjet. Është aktiv në tregun kosovar që prej janarit të vitit 2015.

Falë besimit dhe bashkëpunimit të jashtëzakonshëm me prindërit, menaxhmenti i Kopshtit AMA ka avancuar tutje përkujdesjen ndaj fëmijëve duke ndërtuar objektin më inovativ në rajon.

Në kuadër të këtij kopshti është edhe ferma e pemëve/perimeve dhe e pulave, ku i tërë ushqimi përgatitet sipas planit të nutricionistes Diola Dosti Baftiu. 

Tutje do të ofrohen edhe kurse të ndryshme si: joga, gjuhë angleze, art, muzikë, edukatë fizike dhe balet.

Ngjarjet live në të kaluarën