Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 08.08.2020 05:36

Drejtpërdrejt nga tryeza “Prioritetet legjislative në fushën e sundimit të ligjit”

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) organizon tryezën “Prioritetet legjislative në fushën e sundimit të ligjit: Një perspektivë nga legjislatura e re e Kuvendit”.

Ngjarjet live në të kaluarën