Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 03.03.2021 08:47

FDH mban diskutim për krimet e luftës (Drejtpërdrejt)

Fondi për të Drejtën Humanitare Kosovë (FDH Kosovë) organizon panelin e diskutimit “Krimet e luftës-Sigurimi i provave, sfidat dhe përvojat me dëshmitarë”.

Ngjarjet live në të kaluarën