Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 22.02.2020 11:16

Hapja e seminarit ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën shqiptare

Bëhet hapja solemne e punimeve të Seminarit XXXVIII Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare. 

 

 Ngjarjet live në të kaluarën