Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Martë, 18.02.2020 06:11

IKD publikon raportin Drejtësia ‘amniston’ veteranët e rrejshëm (Drejtpërdrejt)

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan po publikon raportin “Drejtësia ‘amniston’ veteranët e rrejshëm, dëmton Buxhetin e Republikës së Kosovës”. Analizë e aktakuzave, proceseve gjyqësore dhe aktgjykimeve në rastet e veteranëve të rrejshëm”.

Ngjarjet live në të kaluarën