Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 03.06.2020 02:55

Intervistë me Bajram Çerkinin (Drejtpërdrejt)

Kryetari i shoqatës “Zëri Prindërve” dhe njëherit udhëheqës i Qendrës Burimore për Persona të Zhdukur, Bajram Çerkini, i cili edhe ai vet kërkon të zbardhë të vërtetën për djalin e tij, flet në intervistën 45/45.

Ngjarjet live në të kaluarën