Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Hënë, 25.05.2020 04:33

Kampanja informuese ”Barazia Gjinore në Kodin Civil (Drejtpërdrejt)

Ministria e Drejtësisë, me mbështetjen e Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, organizon punëtorinë e kampanjës informuese ”Barazia Gjinore në Kodin Civil”

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri dhe ish-presidentja, Atifete
Jahjaga, do t’i drejtohen të pranishmëve. 

Ngjarjet live në të kaluarën