Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 27.05.2020 12:01

KCSF promovon aplikimin e projekteve për organizatat jo-qeveritare (Drejtpërdrejt)

​Programi i Shoqërisë Civile për Shqipëri dhe Kosovë është program tre vjeçar zbatimi i të cilit ka filluar në vitin 2018, ndërsa sot bëhet informimi mbi thirrjen për aplikim.

Ngjarjet live në të kaluarën