Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 27.05.2020 01:56

KOK dhe HIB Petrol me marrëveshje bashkëpunimi (Drejtpërdrejt)

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet HIB Petrol dhe Komunitetin Olimpik të Kosovës.

Ngjarjet live në të ardhmën

Nuk ka ngjarje të planifikuara