Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 08.08.2020 08:26

KOK dhe HIB Petrol me marrëveshje bashkëpunimi (Drejtpërdrejt)

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet HIB Petrol dhe Komunitetin Olimpik të Kosovës.

Ngjarjet live në të kaluarën