Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 03.06.2020 01:15

Konferenca “Bujqësia, zhvillimi rural dhe disa nga sfidat e Kosovës” (Drejtpërdrejt)

Oda e Afarizmit të Kosovës po mban konferencën me temë “Bujqësia, zhvillimi rural dhe disa nga sfidat e Kosovës”.

Folës në këtë konferencë do të jenë profesor Bajram Berisha, me temën “Bujqësia, zhvillimi rural dhe disa nga sfidat e Kosovës”, Kushtrim Ajvazi, me temën "Njohuritë me obligimet tatimore që kanë fermerët dhe grumbulluesit në Kosovë”, dhe Hyzer Gashi, me temën "Investimet në bujqësi dhe rreziku"./KosovaPress/

 

Ngjarjet live në të kaluarën