Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 22.02.2020 11:14

Konferenca e Ambasadës Britanike për rekrutimin e pozitave të larta në Kosovë

Ka një vit e gjysmë që kur Qeveria e Kosovës dhe Ambasada britanike në Prishtinë kanë nënshkruar memorandumin e mirëkuptimit lidhur me rekrutimin e pozitave të larta drejtuese.

Ndërkohë, sot në Prishtinë, edhe Haradinaj edhe Veseli do të marrin pjesë në konferencën e projektit të Ambasadës Britanike për Rekrutimin e Pozitave të Larta Drejtuese.

Ditë më parë, kjo ambasadë e edhe ajo amerikane reaguan për vendimin e Kuvendit të Kosovës për të zgjedhur Naser Shalën drejtor të sekretariatit ekzekutiv të Agjencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës.

Ngjarjet live në të kaluarën