Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 06.06.2020 12:44

Konferenca për sistemin elektroenergjetik (Drejtpërdrejt)

Ka nisur konferenca e parë e CIGRE në Kosovë, ku gjatë tri ditëve do të marrin pjese rreth 200 pjesëmarrës që vijnë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Kroacia. Në kuadër të konferencës do të prezantohen gjithsej 45 punime të autorëve të ndryshëm me tema që trajtojnë ekspertizat e sistemit elektroenergjetik në Kosovë dhe jashtë saj.

Ngjarjet live në të kaluarën