Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 03.06.2020 02:43

Kuvendi shqyrton projektligjin për FSK-në (Drejtpërdrejt)

Me fillim nga ora 10:00 Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë plenare.

Nga gjithsej 46 pika të rendit të ditës që figurojnë për këtë seancë, pritet edhe debati në lidhje me ndryshimin e mandatit të FSK-së.

Shqyrtimi i parë i Projektligjit për Ministrinë e Mbrojtjes, shqyrtimi i parë i Projektligjit për Forcën e Sigurisë së Kosovës, si dhe shqyrtimi i parë i Projektligjit për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës, do të debatohen sot nga deputetët.

Ngjarjet live në të kaluarën