Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 03.03.2021 09:45

Lansohen instrumentet e vlerësimit pedagogjik të fëmijëve me nevoja të veçanta

Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), me mbështetje të Save the Children, do të lansojë instrumentet për vlerësimin pedagogjik të fëmijëve me nevoja të veçanta në Kosovë.

-

Ngjarjet live në të kaluarën