Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Enjte, 28.05.2020 01:51

Mbahet konferenca “Skënderbeu, Liria dhe Paqja” (Drejtpërdrejt)

Ka nisur konferenca me temë “Skënderbeu, Liria dhe Paqja”. Qëllimi i kësaj Konference është të vlerësojë figurën e Skënderbeut me rastin e deklarimit të 2018-ës si Viti i Skënderbeut.

Pjesëmarrës në këtë aktivitet do të jenë Dr. Jack Corley – Kryetar i FPU për Evropën Lindore, Qemajl Minxhozi, Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë si dhe personalitete të shquara të institucioneve, shoqërisë civile, besimeve, artit dhe  kulturës nga Kosova.

Në konferencë do të emërohen edhe disa figura të shquara si Ambasadorë për Paqen, si dhe do të zhvillohen zgjedhjet për strukturat drejtuese dhe departamentet e FPU-së në Kosovë. 

Ngjarjet live në të kaluarën