Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 03.06.2020 02:54

Mbledhja e gjashtë e Kuvendit të Prishtinës (Drejtpërdrejt)

Sot mbahet Mbledhja e gjashtë e Kuvendit Komunal të Prishtinës me këtë rend të ditës:

1.        Miratimi i ekstraktit të procesverbalit të mbledhjes së pestë të  

Kuvendit të Komunës së Prishtinës; 

2.        Bartja e buxhetit të pa shpenzuar të të hyrave vetjake nga viti 2017 në vitin 2018;

3.        Propozimvendimi për emërtimin e stadiumit të futbollit të Prishtinës ‘’ Fadil Vokrri’’;

4.        Propozimrregullore për ndarjen e subvencioneve në komunën e Prishtinës;

5.        Propozimrregullore për fillimin dhe mbarimin e orarit të punës së veprimtarive afariste në komunën e Prishtinës;

6.        Propozimrregullore për caktimin e vlerës referente investuese të projektit të 

            ndërtesave për caktimin e tarifës për leje mjedisore komunale;

7.        Projektstatuti i Muzeut të Prishtinës;

8.        Projektstatuti i Qendrës Kulturore të Prishtinës;

9.        Propozimvendimi për themelimin e Komitetit konsultativ;

10.      Pyetje dhe përgjigje;

11.      Të ndryshme.

Ngjarjet live në të kaluarën