Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 03.06.2020 01:53

Pastrohet një nga deponitë më të mëdha të Gjakovës (Drejtpërdrejt)

​Ka nisur aksioni i pastrimit në njërën prej deponive më të mëdha në komunën e Gjakovës, në lagjen e njohur me emrin Carrapatok.

Të gjithë bashkë, vullnetarët e "Let’s do it" nga qytetet tjera dhe Gjakova, pjesëtarë të organizatave të ndryshme, banorët e lagjes dhe qytetarë tjerë do të angazhohen për pastrimin e kësaj lagjeje.

Ngjarjet live në të kaluarën