Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 03.03.2021 09:49

Policia prezanton raportin e vitit 2019 (Drejtpërdrejt)

Policia e Kosovës do ta bëjë prezantimin e raportit vjetor të vitit 2019, ku do të shpalosen të arriturat, statistikat dhe aktivitetet policore përgjatë këtij viti.

Ngjarjet live në të kaluarën