Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Hënë, 24.02.2020 08:23

Punëtorët e Lotarisë protestojnë sërish (Drejtpërdrejt)

Punëtorët e Lotarisë së Kosovës kanë organizuar protestë me kërkesë të miratimit të ligjit për Lotarinë e Kosovës dhe përmbushjen e obligimeve nga ana e Qeverisë si pronare e Lotarisë së Kosovës.

Ngjarjet live në të kaluarën