Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 04.04.2020 04:11

Qytetarët në diskutim me kandidatët për deputetë (Drejtpërdrejtë)

Po mbahet tryeza e diskutimit ndërmjet qytetarëve dhe kandidatëve për deputetë nga subjektet politike lidhur me temën “Qasja e subjekteve politike rreth çështjes së gjinekologut në nivel komunal”.

Ky aktivitet zhvillohet në kuadër të projektit “Rritja e llogaridhënies së institucioneve lokale”, që zbatohet nga KDI dhe mbështetet nga Ambasada Britanike në Prishtinë.

Ngjarjet live në të kaluarën