Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 22.02.2020 10:08

Riinvest prezanton profilin Siguria Kibernetike (Drejtpërdrejtë)

Instituti Riinvest prezanton profilin Siguria Kibernetike si pjesë e departamentit të Shkencave Kompjuterike - Inxhinieri Softuerike.

Ky profil e adreson kërkesën e tregut kosovar për të pasur kapacitete njerëzore në këtë fushë të formësuara në arsimin e lartë.   Profili Siguria Kibernetike ofron program me subspecializim në Sigurinë e Rrjetave, Sigurinë e të dhënave, Sigurinë e aseteve harduerike dhe softuerike.   Studentët do të fokusohen në teknikat e mbrojtjes nga sulmet kibernetike, analizën e sulmeve, mbrojtjen e rrjetave kompjuterike dhe të dhënave sensitive, etj.

Ngjarjet live në të kaluarën