Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 05.08.2020 03:19

Shoqata për Dëmet e Luftës dorëzon dosjet e radhës në Kushtetuese (Drejtpërdrejt)

Shoqata për Dëmet e Luftës "Ngritja e Zërit" do të dorëzojë për herë të katërt dosjet e radhës në Gjykatën Kushtetuese të Kosovës, rreth vlerësimit te kushtetutshmërisë se aktvendimeve te Gjykatës Supreme te Kosovës.

Para dorëzimit te dosjeve në gjykatë, do të ketë prononcim për media nga kryetari i shoqatës, Jahir Bejta. Dorëzimi i dosjeve do të bëhet në ora 09:30, me moton “ Kushtetuese, mbroje Kushtetutën për gjyqësi të pavarur dhe veting në drejtësi”.

Ngjarjet live në të kaluarën