Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 08.08.2020 04:09

Shpalosen të gjetjet në procesin tenderues “Rreth rrotullimi i Lakrishtës” (Drejtpërdrejt)

Lëvizja FOL, Çohu, INPO, Instituti Columbus dhe Open Data Kosovo, po shpalosin gjetjet që kanë hasur në procesin tenderues të projektit “Rreth rrotullimi i Lakrishtës”.

Ngjarjet live në të kaluarën