Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 22.02.2020 10:46

Tryeza për rrugën e Integrimit Evropian të Kosovës

Misionet diplomatike të Rumanisë, Finlandës dhe Kroacisë në Kosovë dhe Grupi për Studime Juridike dhe Politike po mbajnë tryezën “Rruga e Integrimit Evropian të Kosovës, një vizion nga Trio e Presidencës së Këshillit të Evropës - Rumania, Findlanda dhe Kroacia”.

Ngjarjet live në të kaluarën