Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Mërkurë, 19.02.2020 06:45

Vazhdimi i seancës plenare (Drejtpërdrejt)

Deputetët e Kuvendit të Kosovës janë mbledhur sot në një seancë plenare ku janë planifikuar të diskutohen 17 pika të rendit të ditës.
Në mesin e këtyre pikave është paraparë edhe interpelanca e Ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, sipas kërkesës së deputetit Faton Topalli, mbështetur edhe nga 11 deputetë nga GP i PSD-së, në lidhje me vdekjet dhe lëndimet e punëtorëve në vendin e punës.

Po ashtu, pritet të mbahet debat parlamentar, sipas kërkesës së deputetit Korab Sejdiu, lidhur me nevojën urgjente për vendosje të sanksioneve ekonomike, përfshirë embargon, dhe sanksioneve politike kundër Serbisë, si masë reciprociteti.


Ngjarjet live në të kaluarën