Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
*staurday, 06.03.2021 06:24

Vazhdimi i seancës së Kuvendit (Drejtpërdrejt)

Kuvendi i Kosovës po vazhdon sot seancat e papërfunduara të datave 30 janar, 28 shkurt, 7, 12 dhe 13 mars, të cilat ishin paraparë për 11 prill, por që u shtynë për shkak të mbajtjes së seancës së jashtëzakonshme mbi migrimin e të rinjve.

Deputetët para vetes kanë për shqyrtim gjithsej 51 pika, prej tyre dy kanë të bëjnë me interpelanca të kërkuara nga Grupi parlamentar i PSD-së për kryeministrin Ramush Haradinaj dhe ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka.

Ngjarjet live në të kaluarën