Follow Us

*KYQU SHQIP ENGLISH
E Hënë, 27.09.2021 09:31

Marketing

Pse të reklamoni tek ne?

Kosovapress ofron një hapësirë dhe mundësi ideale për marketing.

Kosovapress ka dhjetëra mijëra vizitorë dhe miliona klikime brenda 24 orëve.

Ballina dhe nënfaqet e KosovaPress-it kanë disa hapësira të rëndësishme për reklamë, të cilat ofrohen në forma dhe mundësi të shumëllojshme, në të cilat inkorporohet në vazhdimësi kërkesa e klientëve.