< Lajme nga biznes
Kerko

​“Al Trade" hap pikën e re në Drenas

31/01/2020 19:47 ​“Al Trade" hap pikën e re në Drenas
Njëra nga kompanitë më të suksesshme në Kosovë “Al Trade”, ka hapur pikën e radhës në Drenas.

  “Al Trade” ofron produkte të ndryshme të materialeve të ndërtimtarisë dhe produkte tjera shumë të nevojshme shtëpiake.

  “Al Trade” ka një gamë të gjerë të produkteve kualitative, si:

  • Sektorin për ndërtim dhe meremetim.

  • Sektorin e elektrikes,

  • Sektorin e ujësjellësit dhe kanalizimit,

  • Sektorin për sanitari,

  Loading...

  • Sektorin për ngrohje qendrore dhe klimatizimit, dhe

  • Sektorin e veglave të punës dhe për kopshtari

  “Al Trade” ka 21 vite që është në tregun e Kosovës dhe falënderon qytetarët për bashkëpunimin që kanë treguar gjatë 21 viteve./KosovaPress/

  Loading...