< Lajme nga biznes
Kerko

Art Motion hap pikën e re në qytetin e Mitrovicës

12/10/2019 13:00 Art Motion hap pikën e re në qytetin e Mitrovicës
Kompania e shërbimeve të internetit dhe televizionit Artmotion ka hapur pikën më të re shitëse edhe në qytetin e Mitrovicës. Është pika e dhjetë më radhë e cila me lokacion gjendet në zemër të qytetit, në Sheshin “Meh Uka”.

    Art Motion po vazhdon të dominoj industrinë e shërbimeve teknologjike, duke siguruar internet me shpejtësi të lartë për të gjithë përdoruesit, kanalet televizive më të shikuara dhe shërbim profesional ndaj klientëve.

    Art Motion siguron shërbime të nivelit më të lartë për të gjithë përdoruesit, përmes shërbimeve të ndryshme - së fundmi edhe përmes aplikacionit mobil i cili ju lejon të qaseni në gamën e gjërë të programacioneve kudo që jeni.

    Loading...

    Në të ardhmen e afërt presim edhe shumë risi në produkte të reja të Art Motion.

    Loading...