< Lajme nga biznes
Kerko

Bordi i drejtorëve të RIT Capital, pa vullnetin e tyre, njoftojnë për ndarjen me një nga partnerët e tyre në Ballkan

18/12/2019 10:29 Bordi i drejtorëve të RIT Capital, pa vullnetin e tyre, njoftojnë për ndarjen me një nga partnerët e tyre në Ballkan
Me zemër të thyer kolektivisht, bordi i drejtorëve të RIT Capital u pajtua sot për një shkëputje të marrëdhënies së punës me mikun tonë Agron Shahaj, tha drejtorersha jo-ekzekutiv i bordit, Hannah Rotschild.

  Agron Shahaj kishte mbështetjen tonë të plotë, në kërkimin e tij për drejtësi për shtetasin A.D. Sidoqoftë ne kemi reflektuar për atmosferën që kjo gjë ka krijuar - Një në të cilin, një gjykim i nxituar ka prioritet mbi gjithçka tjetër, përfshirë faktet, dhe me kompaninë që është në prag të gjykimit, në një proces gjyqësor 2 vjeçar, na u desh të finalizonim një marrëveshje për shkëputje, ku Agroni nuk ishte paguar, dhe siguruam që ai të shiste të gjitha aksionet e tij nga kompania partnere.

   

  Ne kemi ndihmuar në zgjidhjen e padisë për 2.69 milion. Jemi të sigurt që Agron Shahaj do të jetë shumë I suksesshëm në përpjekjet e tij në të ardhmen.

   

  Loading...

  Ai ka një zemër filantropi dhe do të jetë një udhëheqës i dashur dhe vizionar. Ai me siguri do të luajë një rol kryesor në shndërrimin e Kosovës dhe Shqipërisë në një destinacion /RIT Capital/.  Loading...