< Lajme nga biznes
Kerko

Ceremonia përmbyllëse e Shkollës së Diasporës në Kosovë (Drejtpërdrejt)

25/06/2018 13:06 Ceremonia përmbyllëse e Shkollës së Diasporës në Kosovë (Drejtpërdrejt)
Mbahet ceremonia përmbyllëse e Shkollës së Diasporës në Kosovë (SHDK), e cila kishte për qëllim prezantimin e rezultateve, arritjeve dhe sfidave që programi ka pasur gjatë implementimit në komunitetin e Malishevës dhe Prizrenit.

    SHDK ka qenë programi i parë i cili ka mbledhur profesionistë të rinj nga Diaspora, Kosova dhe rajoni në një model unik dhe multidisiplinar në adresim të sfidave lokale deri te ofrimi i zgjidhjeve kreative.

    Loading...

    Loading...