< Kulturë dhe Art
Kerko

Mbahet premiera e shfaqjes së veprës “Rrno vetëm për me tregue”

24/01/2017 07:23 Mbahet premiera e shfaqjes së veprës  “Rrno vetëm për me tregue”
Sot për herë të parë në Kosovë vihet në skenë vepra e At Zef Pllumit "Rrno vetëm për me tregue”, nga regjisori Esat Brajshori, në Teatrin Dodona në Prishtinë.

    Regjisori Brajshori përmes kësaj vepre skenike, dëshiron të dërgojë më tej mesazhin e At Zef Pllumit, i cili thotë "Unë jam për njeriun e lirë ose lirinë e njeriut ".

    Loading...

    Loading...